Auto, Auto Show, Paardenkracht, Metalen

Wat verwacht je van een showroomauto? Is het de auto zelf die u zoekt of iets anders? Als u het nog niet wist, dit is wat u mag verwachten van een professionele autodealerservice:

U moet pas naar een showroom gaan nadat u serieus onderzoek heeft gedaan naar de auto die u wilt kopen. Onderzoek kan worden gedaan door op internet te zoeken of door enkele autodealers te bezoeken. Dat is de echte reden waarom we je dit vertellen, dus maak je geen zorgen.

Zodra u de juiste auto voor u heeft bepaald, kunt u wat dingen gaan doen met uw potentiële aankoop. Dit is een must. U moet zien of het een showroom "waardig" is en ook uw persoonlijk gebruik "waardig". Als u een showroomservice doet, zorg er dan voor dat u alleen te maken heeft met gerenommeerde old-age autodealers. En doe dan alleen nog maar autodealers die al heel lang in de buurt zijn. Dit is wat we "habitatsignene neutronen" noemen.

Een ander ding dat u moet onthouden, is dat u mogelijk geen keuze heeft bij het kopen van een voertuig. Je moet dus heel waakzaam zijn in je zoektocht. In de eerste plaats moet u proberen de auto persoonlijk te zien. Veel autodealers laten hun werknemers de particuliere verkoop regelen, zodat ze auto's kunnen verkopen wanneer ze willen, niet in het weekend of op weekdagen. Dat komt het dichtst bij geforceerd! Als ze je niet je beste deal willen geven, alleen maar omdat ze iets willen verkopen, dan is er iets vreemds aan de hand.

Daarom geven we u drie dingen: de juiste auto voor de juiste prijs, de best mogelijke staat en de beste methode om het voertuig te krijgen dat u zoekt. Het nemen van een beslissing vereist enige vastberadenheid en weten wat je wilt en hoeveel te veel is. Als u een definitieve koper bent, moet u in de eerste onderhandelingssessie aan al deze vereisten kunnen voldoen. Als u geen definitieve koper bent, moet u uw tweede bod achterlaten en proberen een derde te doen, wetende dat de tweede al een Weg is!

Begin met onderhandelen! Het is uw beste kans om de best mogelijke deal te krijgen. Hier zijn enkele dingen die u aan uw dealer kunt vragen om over te onderhandelen:

Zorg ervoor dat de prijs alle dealerkosten omvat. Vraag hen tijdens onderhandelingen of het voertuig met rebadged ook het voertuig is dat u van de dealer gaat kopen, of zelfs hoeveel de belastingen zouden zijn.

Kijk of de aankoop wordt gefinancierd. Houd rekening met het jaarlijkse percentage (JKP) indien van toepassing.

Bepaal de aankoopprijs van de dag voor elk voertuig. De uiteindelijke prijs moet de totale prijs van het voertuig zijn, inclusief alle belastingen.

Bepaal uw betalingswijze. Als het via een persoonlijke cheque is, hoe gaat u dan betalen?

Ken de waarde van uw inruilauto om een ​​idee te krijgen van de waarde.

Het kooponderhandelingsproces kan langer duren omdat de dealer niet gewend is om te gaan met een klant die een hogere prijs vraagt. Geef uzelf voldoende tijd en de dealer zal u zeker helpen.