Auto onderhoud Tilburg

Gaat u liever met uw auto naar het racecircuit in DordreICHARD in Duitsland? Als u uw auto graag schoon en mooi houdt, spuiten wij hem natuurlijkTurbo zwart. Er zijn verschillende redenen om dit te doen. Niet alleen is het responsiever (energiezuiniger), het zal ook het remstof verminderen dat door de schijfremmen wordt opgeworpen tijdens circuitdagen. Turbos zwart spuiten levert meestal een strakke raceauto op.

Modderverbindingen in de winter hebben vaak een vergelijkbaar effect op uw auto. In de winter kleven modder en vuil overal aan vast. Als u ze er niet op tijd af krijgt, blijven ze plakken. En vastplakken is slecht voor uw auto. Het creƫert luchtweerstand, waardoor uw auto harder moet werken, en verspilt vooral brandstof. Wij hebben een de-icer spray die we gebruiken om alle modder en vuil weg te smelten zodat uw auto er niet onder blijft hangen.

Natte wegen zijn erg glad. Zelfs als uw banden goed opgepompt zijn, is het nog steeds erg belangrijk om de grip van uw auto zo goed mogelijk op peil te houden.

Als uw banden hun werk goed doen, wel te verstaan. Maar zonder auto onderhoud zullen uw banden slijten. Dit is echter iets wat u niet in de hand heeft. Er zijn echter dingen die u er wel aan kunt doen. Schud al in december de banden van uw auto voordat u de weg op gaat. Dit helpt om opgehoopte modder en strooizout los te maken. U kunt dit doen door naar beneden te reiken en over de randen van de banden te wrijven, zodat de ophoping vrijkomt. Als u snel tot stilstand komt, maakt u het probleem alleen maar erger. U kunt dit ook doen. Maar we pushen onze banden niet voorbij hun normale bedrijfstemperatuur.

Zet bij lage snelheden uw handgeschakelde versnellingsbak in neutraal en rijd zoveel mogelijk uit. Dit zal de motor minder belasten, en u zult al aan het afkoelen zijn.

Carpoolen is een geweldige ervaring. Je kunt de kosten van benzine delen, en zelfs slijtage, als je een grotere autogroep hebt. Je moet je echter wel aan de maximumsnelheid houden. Probeer in te schatten in hoeverre die snelheidslimiet naar je zin is. Als het niet te snel is, en u rijdt er niet overheen, houd u er dan aan. Maar als het wel snel is, neem dan een beetje gas terug. Wees je bewust van andere bestuurders, en laat ze je niet afschrikken. Dit geldt vooral als je een radarinstallatie in je auto hebt. Wees voorzichtig.

Geleidelijk de snelheid verhogen is een zekere manier om slijtage aan uw transmissie te veroorzaken. Bij 55 mijl per uur, zou u ongeveer 35 mijl per uur moeten rijden. Tegen die tijd moet je in staat zijn om veilig naar het rode licht te rijden. Door consequent uw snelheid te verhogen, zult u vroeg of laat de limiet bereiken.

De limiet is de maximumsnelheid die de wet toestaat. Overschrijd die snelheid niet. Door te snel te rijden, vermindert u uw controle, en vermindert u uw veiligheid. Door te vertragen, vermindert u ook uw controle, en verhoogt u de kans op een ongeval. Door te proberen op de rem te trappen op het laatste moment, snijdt u recht in uw transmissie reparatie.

De limiet is niet escaleren tot 60 mijl per uur. Om veiligheidsredenen moet de limiet op of onder de maximumsnelheid liggen.

Het is altijd beter om voldoende ruimte te laten tussen uzelf en andere voertuigen. Volg nooit te dicht. Veel bestuurders denken: “Ik pas in deze ruimte, dus ik zal snelheid maken.” Als u te dicht volgt, kan het zijn dat u niets meer voor u ziet. Als u bumperkleeft, kunt u op de weg veranderingen van rijstrook veroorzaken. Uw bumperkleven kan u recht tussen het voertuig voor u, en het voertuig achter u plaatsen.

Hierdoor neemt de kans op kantelen toe, wat kan leiden tot een ernstige aanrijding. Te dicht bij voertuigen komen die voor u rijden. Als u niets kunt zien, is het misschien beter om van de weg af te gaan. Denk eraan om bij het verlaten van de oprit de motorkap omhoog te doen of het raampje omlaag te draaien om uit te kijken naar voertuigen. Houd afstand wanneer u terugrijdt naar de kant van de weg.

Laat bij slecht weer voldoende afstand tussen de voertuigen. Rijd nooit in zware regenElk soort ijsVerwacht autopech bij ijzel (vooral van achteren te zien)Vette uien, gemengde olieEr is niets erger dan de gedachte aan autopech en er niets aan kunnen doenHet is eng en onhandig, en soms, zelfs gevaarlijk

Wat moet u doen als uw auto begint te slippen? Ten eerste, raak niet in paniek. Als u in paniek raakt, vermindert de snelheid van de auto en verliest u de controle over de situatie. Rem af, rustig, en draai het stuur in de richting van de slip i. Pas als u de auto heeft afgeremd en de controle heeft teruggekregen, remt u.