Meubelreiniging

 

 

 

 

Ten eerste, let op de conditie van de stoffen. Veel mensen zullen zeggen dat hun stoffen verkleurd zijn. Of dat zo is, hangt van u af (want de mate van bescherming verschilt natuurlijk). Als meer mensen oudere meubelen zouden kopen, zou er heel wat meer productverspilling zijn. En we weten allemaal hoe noodzakelijk het is om vervuilde producten te recycleren en op de juiste manier weg te gooien. Zorg er dus voor dat de stoffen van uw zitmeubelen in goede staat zijn. Ze mogen niet verbleekt zijn, en ze moeten kunnen ademen.

Regelmatig moet u de stoffen stofzuigen. U zorgt er niet alleen voor dat u de vervuilde voorwerpen op de juiste manier verwijdert, maar u verbruikt ook kostbare, reeds uitgeputte schoonmaakmiddelen. En koop voor de stofzuiger die u gebruikt een scphi tank. Er zijn veel schoonmaakmiddelen die speciaal voor scphi tanks zijn gemaakt. En gebruik geen water.

Wat je schoonmaakt zijn de deeltjes die in de lucht zitten. En die zitten in de stoffen en op de bekleding van de stoelen. Dus dat zou de eerste reinigingsstap zijn.

Ten tweede moet u de zitting borstelen met een bekledingsborstel. Het voordeel hiervan is dat u niet door al het vuil heen duimt en het in uw zak stopt. En ten derde, omdat u dit gewoonlijk doet, zult u uw kleren nooit meer vuil maken. Dit klinkt u misschien afgezaagd in de oren, maar de wetenschap heeft ontdekt dat u in feite uw kleding kapot vreet aan de vezels die erin zitten.

Glasvezelploegen gebruiken al jaren alcoholdoekjes (gemengd in water) voor ontvochtigers. En ze hebben ontdekt dat deze methode van schoonmaken heel goed werkt. De volgende stap is om wattenstaafjes met verschillende reinigingsmiddelen in de vervuilde stoffen te doen. Pas op dat u er niet van die reinigingsmiddelen in stopt die op de plank staan. Voor degenen die zich zorgen maken over netheid, spray een milde allesreiniger rechtstreeks op de stoffen. Zorg ervoor dat de reiniger goed in de vezels trekt. Gebruik daarna een vochtige vezeldoek.

Nu dat je de stoffen hebt zijn handdoeken en theedoeken klaar.iji kan. Begin de stoffen voorzichtig en langzaam schoon te maken door ze te borstelen met een stugge bezemborstel. Zorg ervoor dat u de borstel tussen uw vingers houdt om krassen te voorkomen. Koop microvezel handdoeken en gebruik ze op dezelfde manier.

Nadat u klaar bent met het stofzuigen van de bekleding, spoelt u de vervuilde plekken uit met de stofzuiger. Droog vervolgens met een handdoek. De droogdoek is superbelangrijk bij het drogen van de stof, want zo vermijdt u het resultaat dat u zo hard probeert te vermijden, namelijk spinnenwebben. De laatste stap is het behandelen van het leder met een conditioner. Er zijn verschillende lederconditioners op de markt waaruit u kunt kiezen. U kunt het beste een niet-schurend, niet-giftig, niet-ontvlambaar lederreinigingsmiddel gebruiken.

Als u deze stappen volgt, zou u geen probleem moeten hebben om uw aangepaste lederen zetels met succes te reinigen. Zorg ervoor dat u uw stofmaker en opvangbeker die onder de stoelen worden geserveerd, schoonmaakt. Deze zullen het vuil ophopen en later werkomhulsels worden wanneer het poetsen/onderhoud wordt gedaan. De werkranden zullen vuil opvangen en resulteren in verdere vervuiling.

Tegenwoordig is het zo gemakkelijk om de bovengenoemde doelen te bereiken. De informatie is binnen handbereik en de apparatuur is gemakkelijk verkrijgbaar. De volgende keer dat u een professionele poetsbeurt wenst, neem dan geen genoegen met de eerste de beste snelle poetsbeurt die beschikbaar is. Er zijn bedrijven die uw leder efficiënt en grondig kunnen reinigen zonder de zetels te beschadigen. Persoonlijk hou ik ervan om grondig te werk te gaan en mijn leder een kleine opfrisbeurt te geven voor de avond zelf.

Zoals u ziet, heeft elk detail zijn eigen doel en kan het gebruikt worden om het beste in uw lederen cockpit of vrachtwagen stoelbekleding naar boven te halen.

lees meer: