Scooterzaak Apeldoorn

 

 

 

Kenmerken:Airbags zowel voorin als achterin, dubbele airbags voorin met gordelspanners, drempelschakelaars voor en achter, vast dashboardkastje, MPGithing cycle.sec on/rpmTorque regardlessNatuurlijk zal niets hier ooit een goede reden zijn om u naar het volgende tankstation te brengen, maar als u een paar dollar wilt besparen terwijl u meer schade aan het milieu toebrengt, zal de Fit u geld besparen en tegelijkertijd voor u en uw gezin zorgen terwijl u bezig bent.

Trouwens, als je overweegt een nieuwe scooter te kopen, denk ik dat je net als ik bent. Ten eerste, je bent niet op zoek naar de slechtste brandstof die er te koop is. Ten tweede maakt het je niet uit hoe groot je scooter is (hoewel grootte er wel toe doet – een kleine scooter is net zo klein als een kinderscooter, toch?), je wilt gewoon een scooter waarmee je de afstand kunt afleggen die je wilt afleggen.

Dat is het wel zo’n beetje! Je denkt waarschijnlijk, “Scooters kosten veel! Wat is dat allemaal?!!” En ik durf te wedden dat je tegen jezelf zegt: “Uiteindelijk koop ik er wel een, maar tot die tijd is een Honda Fit ook prima!”

Dus zonder verder oponthoud, presenteer ik jullie mijn drie favoriete scooters op de markt.

1. Honda Fit (1.5-Liter, 166-pk, 4-zitter, 26- dollar)

Aangedreven door een zuinige en veelzijdige 16-kleppen DOHC 4-cilinder motor, heeft de Honda Fit de kracht van een zuinige auto, terwijl hij een van de beste verbruiksratio’s in zijn klasse heeft. De Fit rijdt prachtig, legt vlot de kwartmijl af en behoort tot de beste in zijn klasse op het vlak van wegligging en prestaties. De Fit stuurt en presteert perfect terwijl hij een ongelooflijke brandstofefficiëntie laat zien van 48 mpg in de stad en 51 mpg op de snelweg. Een eenvoudig ontwerp gecombineerd met geavanceerde technologie en comfort maakt de elektrische scooter een keuze die geliefd is bij velen.

De enige kritiek op de Fit heeft te maken met de prijs; de scooter is echter goed betaalbaar met een nette prijs van achtentwintig- tot vierendertigduizend dollar, afhankelijk van de gekozen opties. Het enige nadeel van de Fit is de omschakeling van gas- naar accugebruik met één snelheid.

2. OCP Creation (1,3-liter, 35 pk, 5-zitter)

De OCP creatie is samen met de Fit in de ring gegooid. In vergelijking met de oorspronkelijke makers, biedt de OCP scooter een paar minder extraatjes; maar het staat nog steeds boven de strijd omdat het een slanke rij-ervaring biedt. Het selecteren van de juiste scooter moet niet worden gedaan zonder overwegingen voor de veiligheid en het algemene gebruik. Hoewel deze scooter in het lagere segment zit, behoort hij nog steeds tot de beste in zijn klasse. De makers hebben ook functies toegevoegd zoals een handsfree systeem, smart key-technologie en verschillende opbergmogelijkheden.

3. sessie (1,5 liter, 34 pk, 4-zitter, 32 dollar)

mensen waren aanvankelijk sceptisch over de eerlijkheid van de midden-mixing-hp aanpak, maar na het ervaren van het voor mezelf, ik heb aanzienlijk verbeterd mijn gas kilometers, kreeg een hard bevochten voordeel in de menigte, en hebben de innerlijke vrede van de wetenschap dat mijn kinderen nu aandacht besteden aan hun omgeving en toekomst. als u wilt veranderen de manier waarop uw kinderen leren rijden, dit zou kunnen zijn de weg te gaan. Hoewel het niet de sociale media mogelijkheden van de Prius of de magischhelpt uit Toyota hersenen om vooruit te komen, het zal moeten verslaan een paar andere bestuurders om te winnen uw oordeel terug.